Το ξενοδοχείο μας είναι σε μια από τις πιο πλεονεκτικές περιοχές στην κεντρική Εύβοια δίπλα στην Ερέτρια .Βρίσκεται σε ένα όμορφο ψαροχώρι στην Αμάρυνθο το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες καθημερινές διαδρομές σε ιστορικά μέρη της τριγύρω περιοχής καθώς επίσης και σε πιο μακρινά σημεία της υπόλοιπης κεντρικής Ελλάδας και Αττικοβοιωτίας.

Τουρίστες απ΄ολη την Ελλάδα αλλά και ξένοι τουρίστες που επιθυμούν να περάσουν ήσυχες και οικονομικές διακοπές με τις οικογένειες τους μας βρίσκουν διπλά στην ηλιόλουστη ακτή του Ευβοϊκού.

Eίναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε χρόνια πριν με γούστο και εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να έχει σαν υψηλή προτεραιότητα την τέλεια παραμονή για τον παραθεριστή που χρειάζεται να περάσει ξεκούραστες διακοπές.

Οι ιδιοκτήτες με αγάπη και συνεχή αναβάθμιση στη δουλειά τους καταφέρνουν να κρατήσουν το παραδοσιακό στυλ στέγασης με όλες τις μοντέρνες ευκολίες .

Έτσι ο επισκέπτης που αποφασίζει να κάνει τις διακοπές του στο ξενοδοχείο ΄΄ΚΥΜΑ΄΄ θα απολαύσει ήσυχες και ξεκούραστες διακοπές χωρίς να χάνει επαφή με τους γρήγορους ρυθμούς τις καθημερινής ζωής .

Στη μικρή οικογενειακή μας επιχείρηση επιτρέπονται τα κατοικίδια ενώ μέσα στον όμορφο κήπο του ξενοδοχείου μας υπάρχει άνετος χώρος για parking.

Στις εγκαταστασεις μας υπάρχει εστιατόριο με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και παρασκευή ειδικών μενού. Για όσους το επιθυμούν υπάρχει και η δυνατότητα πακέτου.

Σε όλους τους χώρους μας υπάρχει δωρεάν WI- FI .